Friday, October 21, 2011

Bila mika ANGRY!

Bila mika ANGRY...
Muka pun macam ANGRY BIRD dah...
papa kena layan la moody dia...
kalau dia selsema semua jadi tak kena..

Hahaa papa terpaksa la jadi kuda...
Aku nak gelak pun ada..
Selalunya papa la yg rajin melayan..
sebab kalau malam papa jarang2 juga ada kat rumah.. kadang2 lewat malam baru sampai rumah..
Masa yang ada mmg kena la layan anak teruna sorang dia ni...

 Tengok muka angry bird sama dah muka mika.. muka tengah nangis... pujuk apapun tak jalan.. haa yang ni baru nak mula


 Muka tengah nangis  lagi...


Round la papa sampai ke dapur.. bukan mika je bertenggek.. dengan angry bird dia sekali ikut papa..

Masa ni mula gelak dah... dah suka.... haha pengsan la ko papa....



Ni apa aksi pun tak tau... dia nak duduk terbalik.. memang bertuah tul budak ni... ada je idea dia...


Dan akhirnya bila dah puas.. dia nak turun... papa leh kurus camni.. muka papa tersenyum selepas lepas kena DERA ngan kepenatan... hahahha..



layan camtu esok lusa dia nak lagi tak tau...! hihyihi...

6 bebelan kawanku:

Intan and The Boys said...

wah! mika takyah beli kereta mainan ke apa lagi dah. ada papa ye. hehe.

Zana Adieyza said...

husband zana suka layan anak2 buah zana mcm tu.. budak2 mmg kalau x dpt apa yg dia nak, meragam jerlah nanti.. tp bila dh dpt, x cukup sekali.. mesti nak lagi nnti..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kesian papa..dikudakan mika

Amiizaa2001 said...

ehehhehehe ppapa kena buli:):)

kakyong said...

Eida..

tu baru sorg.. suami kakyong bila 2-2 anak dara minta nak naik kuda... hahahha, boleh pengsan... belum lagi bila 3-3 nak naik sekaligus.. :p

sementara belum ade adik ni, Mika kena amik semua peluang yg ade... ;)

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!! Comel je mika.. Brgeliga sggh akal dia.. Hi3!!!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah