Wednesday, October 19, 2011

Kena gembirakan Hati

 Bila hati berduka..
bila kita stress
Bila kita tension

Kita kena cari jalan gembirakan hati sendiri..

Maka hari ini.. dengan hati terbuka aku telah mengcashkan NUFFNang ku.
Malas nak tunggu lama..
Bertahun kot nak jd beribu...
Takat nak gembirakan hati je...
Yang penting Happy.. Sape tak suka dapat duit kan...??



Jumlah terkumpul.. tak banyak pun.. ni pun dr tahun lepas tak cash kan.. berjanggut tunggu nak naik..Blog tak la glemer mana.. takat dairi sendiri.. Apapun thanx pada yg membaca apatah lagi yang mengklik iklan yg ada.. sgt2 berterima kasih!





Maka dengan ini baki sudah 0.00.. ada la 2 BE je pun.. tu pun dah tak bergerak... wahai cik Nuffnang.. sudila kiranya sedekahkan lg BE kat aku... hihi


Cari Jalan hiburkan hati... untuk hari esok dan seterusnya....

11 bebelan kawanku:

aMiYs said...

nuff sy pun berzaman bru naik.. hehe.. ida jgn sedih2 k.. :)

kakyong said...

tahniah.. erzeki tu..
semoga semakin bertambah lagi nanti...

kakyong punya nuff dr bulan mar, sampai hari ni masih x cukup utk min cash out.. sedih lama x dpt BE>.

MRS. K said...

wahahah... nak cash out jugak. tunggu ujung bulan lah.. nak tunggu BE tukar ME.. cepat laaa

yatie chomeyl said...

yup, x mo sedih2 sgt. enjoy life dgn Mika..senyum2 selalu :)

Qhaifa Nur said...

mesti tengah hepi sekarang yek...bagussss

aNaYaNa said...

hundreds kira bnyak la jugak tu kak..syukur alhamdulillah..:)

ajumohit said...

Okla tu eda, dah cashout still Ada be running, moga murah rezki!!!

ajumohit said...

Okla tu eda, dah cashout still Ada be running, moga murah rezki!!!

Nad @ MamaZakwan said...

congrats kak eda!
rezki berblog tu, hehe

Salina@IbuAqil said...

Yey!! Dah cash out.. ;) ada jgk 2 BE ibu ni lngsung dah x ada BE.. ;)

mummysyafie said...

cash jangan tak cash...leh wat therapy gak tu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah