Wednesday, November 16, 2011

ABC + Cendol + rojak Batu pahat ...

 Minum petang ngan family masa balik kampung..
kalau balik sana mesti pekena cendol ngan ABC pak O ni ..
Dari aku kecik sampai aku dah ada anak.. Pak O ni ada lagi
Kalau kat bt pahat mmg terkekanal la.
Dulu pregnant mika siap ngidam nak minum cendol ni..
memang sedap!!!


 hubby layan mee kari... aku lupa snap Rojak.. adoii la.. tak nyempat sebab dah ngap.. hihi

 mucuk manja mak long tapi icha pelat panggil aku mak ong.. heheh takpela cha ada gak bunyinya


omei omei mak onggg
ABC terbaekkk...






 Tapi aku lagi suka layan cendol ni.. tak manis sangat.. cendol dia pun sedap..
yang aku order ni cendol campur .. ada kacang merah n jagung.. hmmm sedapnya layan time tengahari... kalau la dapat waktu ni nikmat sungguh........


sape g batu pahat carila cendol ngan rojak ni ek.. kedai dia ada kat BUS STAND lama.. hihi

3 bebelan kawanku:

nUR_rOsALiNdA said...

Ye ke kak?
Nnt balik kg nak try la x pernah try lagi..Kg kita pon batu pahat :)

Dalila Hamid said...

menariknya ais cendol!!

abah khalisha said...

wah byk syok makan ABC

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah