Tuesday, November 1, 2011

Misteri cable Car Genting!


Sape biasa nak cable Car genting Higland...???
Aku sendiri bekali2 naik...
dan memang penah terfikir.. penah ke tali cable ni putus ke short ke apa ke...
Nak-nak pulak bawah tu semua adala hutan

Gambar yang aku dapat ni dari FB..



Date: Thursday, 3 March, 2011, 1:59


Subject : GENTING CABLE CAR FELL DOWN - (not reported in news)

Anything we use is a RISK, whether on plane, boat or our own vehicles.

As usual, THEY paid people off not to expose the incident.—  
 
 
huwaaaaaaaaaaaa.. lepas ni seram la aku nak naik CABLE CAR ni.. kalau nak g gak  naik je terus bawak keta.. takut den... seb baik penah merasa...
 
 
Cable car lengkawi pun dah naik.. seram gak.. tinggi gila... sayup tengok bawah... mana-mana pun kemalangan tetap ada.. tapi atas kita juga yang berani mengabil risiko atau tidak.. kan???
 

10 bebelan kawanku:

Qienah said...

xpernah lagi try..takut lak rs klu cmni..huhu..

fuadnis said...

isshhh...nis smpai skrg tak penah naik cable car...sbbnye penakut.....takut jd mcm ni la...huhu nauzubillah....

ada nyawa melayang tak ni kak??

KhaiRin said...

kena amik insurans dulu sblm naik

Mamamya said...

waduh! baru td ada komen kat n3 sorang blogger tu akak takut naik cable car kat genting...apa pun cukup lah sekali merasa...mmg SAH x mo naik lagik....huaaaaaaa! takut!

Salina@IbuAqil said...

warghhh!! seram!!

Ya ALya said...

sepupu ya yg keja kt genting memang cakap banyak tragedi yg berlaku,lagi2 tempat permainan outdoor...tapi tak pernah keluar news....

ya pun dah pernah merasa naik...pas ni cam seram je nak naik lagi...

pizet said...

ohh rasa seram...tiap kali naik pun gayat apatah lagi pk memacam ni kan...mintak dijauhkan lah

MRS. K said...

nasib jatuh kat situ, kalau jatuh kat tengah hutan tu ape cerita??

ch@ said...

serius kita mmg gayat naik yg kt langkawi tu. paling tkt dh smpai nk turun gondola tu bergegar.fikir buruk je.atas pucuk pokok.

azura samsuddin said...

sungguh, mmg kalo naik terfikir 'cmne kalo jatuh, penah ke jatuh' mcm2 lg lah tp yg langkawi x penah naik asik rmi jer org hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah