Saturday, November 19, 2011

Sabtu..

 Papa Konvoi g ride..
makanya mika n mama dudukla rumah
sebelum keluar papa dah siapkan nasi lemak
almaklum hati dia girang dah dpt motor baru
hari ni aku pun biar je la dia nak kuar ngan kawan2..
ada masa ngan kawan juga ngan keluarga kan.. bukan selalu pun tapi kena adil la.. hihi

mika bangun dkt kul 10 pagi..
mamat ni kan suka tido lewat bangun pun lewat.. 
hmmm tido awal pun kdg bangun lambat kena latih bangun awal gak nanti nak sekolah susah. hihi
bangun tdo mesti pekena susu..
mandi n bagi makan nasi lemak

 heaven je kan... ni la budak-budak bukan tau apa lagi.. dah siap mandi letak biskut tepi dia.. leh pulak dia makan sambil baring.. bertuah tul budak ni....



layan tv sambil makan biskut..


keje rumah dah siap
menyapu, mengelap, mengemop, basuh baju... sidai kain... melipat je tak lagi..

plan hari ni nak buat kek batik.. hoyeaaaaaaaa... harap2 menjadi... sabtu uolls camana?

4 bebelan kawanku:

fuadnis said...

kak eida sebut nak buat kek batik mcm best gak...tapi rase mcm nak buat tiramisu..hehe....yg mana satu best nie...keh keh

ajumohit said...

Aju malam td sapu and mop lantai, tadi lipat kain semalam and basuh baju huhuhu

Dalila Hamid said...

hari ni lepak2 ja rumah....

Gieyana said...

sweet jer Mika...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah