Tuesday, December 20, 2011

Ayam Upin Ipin!

Terpengaruh dari upin ipin..
Ayam goleng.....
nampak drumstik ni dia akan sebut ayaaammmmmmmm dengan sengau
hahhaha suka sgt mama dia pandai sebut ayam
walaupun ala2 sengau




Menu hari ahad..simple mimple..
pic tak tau pasai pe xa leh rotate
huhuuuu layannnnnn


Lauk sup dan ayam goreng upin ipin ni laju sket mika makan... fav dia....

2hari tak masuk opis... ada seminar di grand season..huhu x leh nak BW

6 bebelan kawanku:

ajumohit said...

Ini pon dah cukup menyelerakan kan eda, nmpk menarik ayam goreng tu dikala lapar ni hihi

Em's Family said...

samelah.. anak i pun suke drumstick.. mesti nak ade drumstick baru sibuk nak makan

Amiizaa2001 said...

sedapppppp:)

Qhaifa Nur said...

sedapnya ayam goreng ni...

Masya said...

kalau anak saya nampak ayam ni.. memang org lain xde canlah nak mkn...

eima said...

sama cam fahim gak ... bhg lain tak mkn .... mkn drumstick je sambil dok ckp nk mkn ayam upin ipin....comey kan... aku leh byg cam mika sebut tu...

tak lama dah ni aku akan kembali aktif lawat blog ko balik....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah