Monday, January 23, 2012

Apa yang Best ketika Cuti dan hujan????

 Jawapan kepada persoalan di atas  ialah..
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
^



TIDOOOOOOOOO...



Syokk kan.. peluk bantal.. isap puting..susu tak sempat minum dah tido...huhuuuuu... takde apa yg lebih tenang di mata seorang ibu ..sayu melihat dia tido...hihi..



Peluk ketat2 semua barang kesayangan dia....


syoknya cuti panjang rest with family...  CNY kali ni  tak balik perak tak balik johor..kami di KL  sahaja..masa terisi bersama... jalan-jalan pun dekat2 je.. janji hati gembira.. lagipun tak larat nak berpusus-pusu dengan  orang ramai di  jalanraya.. baca status FB sana sini jam.balik kampung berejam-jam.. maybe kami balik masa maulud nabi dan thaipusam nanti..4  hari cuti gak.. dan ada  kenduri gak kat kampung..harap-harap masa tu tak ramai la yang balik kg..jalan  tak berapa nak jam..hihi



korang g mana CNY ni???

2 bebelan kawanku:

YaYaNsMuM said...

Best je tgk anak tdo kan?tenang...(^_^)

ch@ said...

saya di rumah aja deh.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah