Wednesday, February 22, 2012

Merajukssssssss

Dari jumaat lepas mika demam
sejak demam takleh salah sikit
papa cakap terkuat pun dah nangis berjurai-jurai air mata
lagaknya macam kena pukul
walhal marah sikit je


Dan sejak demam mula jadi sensitif
salah sikit je merajuk
jalan pun tak nak
asik nak berdukung
kadang2 mama naik lenguh..

tengok perangai budak lelaki ni
budak lelaki yang kuat merajuk... malu weeeeeeee



Merajuk time.. Telangkup muka kat bantal... 
Macam hindustan pulak dah.. 
mama pregnant dulu suka tgk hindustan gaknya mika dpt perangai gini.. hahah




Saje menyakat dia..
"uyoooo papa kat tv ada otoman la... "
kepala berpusing tapi buat-buat tido
sebenarnya curi-curi nak tengok tv.. ahhahah



bila tengok kat tv takde pun otoman.. telangkup balik muka sebab dah malu... hahahahha


Mama cuit2.. dia bagi bontot dia lakkat kita.. hahah JUAL MAHAL


bertahan masih merajuk


merajuk sambil goyang-goyang kaki.. ahhaha



bila tengok balik sweet perangai dia.. tapi kelakar..
kali ni memang paling lama dia merajuk
selalu sekejap-sekejap je

aku senang je.. pujuk-pujuk tak jalan..
biorkan je...
lama-lama dia boring dia buat baik balik ngan kita.. ahhaha


yang syoknya masa dia merajuk kt leh tengok channel apa kita suka.. bebas dari tengok cartoon dia.. khikhikhikhi.. apa punya emak la kan..


comel jugak bila anak merajok.. hihihi

6 bebelan kawanku:

noor said...

alololo merajuk ada maknakah????? heheheheh..mika cute arrr pkai puting

eima said...

comey je ...
suka tgk budak ngajuk ... pastu biarkan je tak yah dipujuk ..klu dipujuk makin menjadi2 ...huhu tu fahim la tuh perangai gitu so mama wat tatau je ....

Fieza79 said...

1 bonus jgk anak merajuk...bole tuka channel lah ye...hehee die tahan kan merajuk tu smpai mama nya puas la nengok tv hihii..sweet!

*SiRibenMerah said...

hahahaha..
comel nya mikaaaaaaa~

merajok yek?? meh kat ayang mehhh~

AdaM Hawa said...

ala bujang kecik mika.. nape majuk ngan mama..

nak manje lebih tu dengan mama.. kan mika..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

lelaki kuat majuk sama mcm anak eija Zaquan, mmg kuat merajuk siap buat muka majuk tu yg x tahan..

btol tu selalu kalau sekali kita dh pujuk x jalan, biarkan jerk dia, nnti dia sndiri dtg kat kita balik..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah