Wednesday, March 14, 2012

Advance birthday present.......:)

 Alhamdulillah.. 
tak makan pun dah kenyang..
nak senyum sampai telinga...

benda yang dah lama aku idam-idamkan 



hadiah tuk diri sendiri dan juga dari hubby



Menabung la juga nak dapat kan benda ni.. tapi hubby yang baik hati kesian kat bini .. rela hati nak top up kan sumbangan... tapak stadium di alu-alukan...


Hadiah birthday bulan depan katanya.. nanti tak payah hadiah lg ya... ehheheh ok.. ni pun dah alhamdulillah........ tq my lalink!! wink... winkkkkk!!


Samsung galaxy tab 7plus dalam genggaman...







banyak nak kena explore... tapi dah mula berebut dgn mika.. papa dia la ni ajar game ninja la, angry bird.. asal mama pegang dia datang.. adoiii la anak.... hihihi


wishlist ke 2 tahun ini tertunai sudah... alhamdulillah moga allah murahkan rezki ku lagi.. aminnnnnn

15 bebelan kawanku:

SSulieana said...

wow!nak jugak!!!!

ytekecik said...

Alhamdulillah rezeki..bestnyer dapat adiah cam gitu... tahniah ye

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhhhh!best wooooo.syorga dunia!hehe.baiknye hubby.:-)

Ibu Lala said...

jelesnye...nak jugakkk..

Aya Ariel said...

sonoknyer laaa haiii..

bertuah badan..hehe

ajumohit said...

Mmg bestlah eda!!! Kene tggu mika tido baru leh explore ngeee, tahniah ye!!!

ch@ said...

tahniah-tahniah. tumpang hadiah papa mikhail je la. hahaaa. wuhuuu...

IdaShah said...

u merah..i pink huhuhu.geng lah kita :D

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye kak....

wishlist pertama apa ek kak?

AdaM Hawa said...

wah!! sonok la mama mika.. ni 7.0 ke 7.7 erk.. salah 1 impian sy juga thn ni.. huhuhu.. tatau tercapai ke tak.. ;)

azura samsuddin said...

wahhhhhh sgt bestttttttttt. tupun antara wishlist 2012 zura gak tu ... bestbestbest

mamalieyna said...

waaa bestnyer dh dpt..in advance besday present eh..best betul ni..hehe~

*thanks wish my besday~

Salina@IbuAqil said...

Grrrrrr!!
Grrrrrr!!
Nak jgk sis!!
Hik3!!!

lelamaisara said...

Wah.......best nyer.......kite pon teringin jgak...bile la bleh dapat...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah dah dapat tab..
lepas ni msti mika nak main tab mama dia..

mcm anak eija tab papa dia mmg jd tab dia jugak..hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah