Friday, March 16, 2012

IT.

Anak sekarang semua dah celik IT
lahir-lahir semua dah ada di sekeliling
seingat aku aku ada komputer sendiri pun masa nak habis belajar UiTM
tu pun mengecek kat abah sebab nak buat THESIS
asik pegi ke ciber cafe ulang alik penat
dan berhabis duit
akhirnya abah belikan juga
dan bila dah keje baru beli laptop sendiri
huh panjang lak kisah.. hahah


ada masa macam ni la gelagat kami anak beranak


Mika ngan blackberry Papa tengok ultraman youtube
papa dengan tab...
(mika duk jeling je tak dapat main game dlm tab tu... hahah berebutla korang)



mama gak ngan laptop buruk yg tercabut huruf dah ni.. siapkan paper.. huwaaaaaaaaaa
jeles tengok 2 beranak tu enjoy layan game la apala..
aku gak mengadap paper sampai  pagi.. dan pagi ni lalok  ngantuk lagi.. ahhah



 2 hari lagi . huwaaa nervous!!!


5 bebelan kawanku:

eima said...

budak2 skrg mmg expert tp dak fahim tu dah tak mo maik gadget dah jemu gamaknye ... 2tahun die pulun apaknye belikan galaxy plus utk main games pun dha tak layan ...

ch@ said...

auni pun dah pandai request, nak gibert (angry bird) katanya. biasanya, abila yg main utk dia dgn adli atas pangku.

AdaM Hawa said...

jelingan mika.. mahal tu.. tgn dok pgg bb papa.. mate dok jeling kat tab..

kulop ludin said...

hehe...
all the best!!!

ajumohit said...

owhh 2 hari lagi nak gi filipina tu ke eda? maaf kalau tersilap destinasinya..good luck ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah