Wednesday, March 28, 2012

Pindah MILIK!

Back to normal routine....

lalalalalaaaaaa...la

rindu kat semua nanti bila mamamika dah recover semua i will BW tu blog u olss
insya allah...
balik dari Filipina sambung keje2 event di Ofis sebab kami ada buat event SIMPOSIUM...

huhu janganla berangan lagi nak cuti... balik terus masuk opis semula ya...


back to normal story about my lovely son...

balik dr kampung dah pandai cakap sikit-sikit mak tok ajar
muka pun dah lain mak tok dah trim rambut dia...
adoiii hihi pasrah je la..
mama tak kisah tp muka mika nampak kudut la potong rambut..


kat kampung banyak main tak tengok tv pun mak kata sebab kusyuk atok .. nenek mak cu pakcu n icha layan dia...

tapi habit dia kat rumah sekarang ni layan youtube!
lagu abc songs la... sesame street la... ultramanla... bersilih ganti...

sudahnya


TAB MAMA JADI MILIK DIA! huwaaaaaaaaa


lihatla dunia TAB ni mika yang ampunya.....



papa pasang kat situ tersorok sebab nak charge.. layan youtube sampai habis bateri mana taknya... elok plak siap duduk kat kerusi... kaki tak boleh blah mcm anak tauke ni....



sedia susu depan dia pun tak layan....


tukar style lagi... kali ni dah haus....



mama letak biskut kat situ.... tengok kaki dia .. tukar-tukar position kan..... tengok dari jauh pun nak gelak... macam-macam hal la ini budak.... hihihi



selesai sudah penderitaan berjauhan... :) tak sanggup berpisah jauh lagi...

12 bebelan kawanku:

ajumohit said...

comelnya mika, kemain lagi kaki atas kayu tu mcm bos hehehhe

MRS. K said...

kudut tu ape? huhu

yusrina said...

sama lah dgn anak sy :)

Nida said...

Untungnya budak2 zaman sekarang.. sedari kecil dah terdedah dengan dunia teknologi

eima said...

puting ttp tersentel kat mulut kan .... comey je

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

ini boleh geng dengan kakak farisyah nie...

Ibu Lala said...

Same la. Ank i pun dok layan youtube ja..

mamalieyna said...

selamat kembali~

wah2x mika..bukan main eh dia...arif mamanye tak kasi can layan youtube..ngee

AdaM Hawa said...

wah! pelbagai gaya mika dgn tab mama.. hehehe

Gieyana said...

Cute Mika dgn tab nya..cfm ralit main game yer..:)

Laiciberry said...

amboii.ade gaya lg dia layan youtube..heheheh

Aleyn said...

Ada potensi jadik tokeh besar ni...eekkeke

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah