Wednesday, March 7, 2012

Sweet Couple!!!

 Bukan pasangan Yusry n Lisa je sweet tau
Pasangan ni pun aku suka tengok..
nak pulak tengok si Farah lee ni mcm chinese look

sape lg kalau pasangan Farah dan Elly Iskandar

Pakaian setiap Part majlis mereka pun Cantik dan unik

 Majlis : Sambut menantu
Tarikh : 20.01.2012 (malam)
Tempat : Kampung Gong Badak, Terengganu
Pakaian + Pelamin : Sponsored by Mak :p ( mak farah or elly kot)



Majlis : Akad Nikah
Tarikh : 20.01.2012 (pagi)
Tempat : Masjid Kristal, Kuala Terengganu
Pakaian : Farah - Sponsored by Safora Boutique, Ally - Wardrobe sendiri
Decoration : De Idaman + Seri Jemari Songket





 Suka tengok Farah pakai baju ni.. klasik!.. berkain batik...

 Majlis : Kenduri Kesyukuran
Tarikh : 20.01.2012 (petang)
Tempat : Kampung Atas Tol, Terengganu
Theme : Kampung Traditional
Pakaian : Wardrobe sendiri (beli kat Shah Alam)
Pelamin : De Idaman




 Majlis : Resepsi
Tarikh : 05.02.2012
Tempat : Kuala Terengganu Golf Resort
Pakaian + Decoration : Seri Jemari Songket



Cantik kan warna grey ni.. i like!



semoga mereka bahagia hingga ke Syurga... aminn


all the pic kredit to FB farah... 

4 bebelan kawanku:

AdaM Hawa said...

memang sweet!! suka!!

Nad @ MamaZakwan said...

dorang ni low profile jek
suke gak kt dorang ni ;)

Salina@IbuAqil said...

Sangat2 SWEET!!
Hik3!!!
Suka tgk si Farah Lee ni..
Comel.. ;)

sue zainun said...

simple tapi cantik..orang dah lawa pakai apa pun tetap cantik kan..:)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah