Sunday, April 22, 2012

Ahad yang simple..

Morningggggggggg.....
breakfast apa pagi ni?

menu aku pagi ni simple  je




Roti canai segera cicah gula..... Fav sejak kecik cicah gula je.....
roti ni dah kena mkn hihihihi




Keropok lekor mini..semalam beli yang mentah kat pasar jln Tar..sedap kecik2 ni...


jemput makan...


menu simple coz jap g nak kuar...hihihi



4 bebelan kawanku:

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal. Menu yg simple tapi sedappp..hehe.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

umialya/k.tini said...

pg td kukus pau segera smntara bapanya pegi pasar beli makanan mentah

AdaM Hawa said...

same menu kita bekpes hari ni..

Noor Izmaliza said...

tak penah mkn ngan gulalagi ..aku suka kari ...yeay.....

kepok lekor stop dulu skrg ni sbb fahim tak leh mkn asal mkn cam nk lelah je ..huhu batukl teruk ...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah