Friday, April 20, 2012

Ikan masin sepat! nyum nyummmmm!!!



Sesekali layan lauk ni memang best kan.. 
my fav ikan masin ikan sepat..
ikan masin tu goreng garing-garing
goreng bersama bawang, lada dan lobak masin... letak air asam sket phewwwwwww
makan dengan nasi panas-panas...
huhu itu saje pun dah cukup.. tak amik lauk lain
Tu la lauk aku mlm td.. khekhekheeee



makan apa lunch ni???

6 bebelan kawanku:

Aju Mohit said...

memang suke mkn ikan masin sepat ni eda, hari ni nak mkn nasi ayam tomato lah hehehehe, hari jumaat rehatnya pjg kekekekke

Aleyn said...

Fuhhh...terliur den

Salina@IbuAqil said...

Kak!!
Lapar kak..
Tgk lauk ni..
X mkn apa..
Pg td dah sental mkn puas2.. ;)
Take care & happy weekend yer.. ;)

Diamilikku said...

menu nih memang membuatkan org terliur...tak perlu susah2...nasi panas layannnnnnzzzzzz

Gieyana said...

feveret gk nie..tp skrg x leh mkn byk sgt psl allergic...adeei!

Zura said...

ikan masin sepat nie goreng je pun selera..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah