Tuesday, June 19, 2012

Jamuan Perpisahan My student...

 Alhamdulillah.. berakhir penantian diorang selama 3 tahun
Tamatla dengan Diploma masing-masing
Selesai tugas aku untuk sem ini..

Lunch td diorang buat jamuan sebelum balik esok..
kiranya harini last day mereka disini...
Weekend lepas dah buat Jamuan BBQ tp harini ada lagi rupanya
Tq alls student diploma 06 2012


 Bluberry Choc cake.. my fav..




 Simple jamuan but nice.....


 All the girl's..... Batch mereka tak ramai tahun ni.. tapi tahun depan ramai.. pitam mak kejap..%&&T^*()_ hehehhe



 Posing la kome sebelum berpisah.....




Terselit i yg bertudung oren di situ... terasa kecik plak mak nakkk antara korang...  hahahhahah perasan jap...




hahah  rendah aku di sebalik bebudak  ni... korang cari la yg mana saya ya.. heheheh


suka duka diorang kat sini.. kena bebel ngan aku selagi projek tak siap.. bila dah siap alhamdulillah semua dengan jayanya kali ni bila nak berpisah sedih pula... adatla setiap tahun pun memang macam tu... tahun depan jumpa pula student yang baru... all the best untuk korang semoga menjadi manusia yang berjaya di luar sana doa sari saya.. aminnnn...


4 bebelan kawanku:

Laiciberry said...

besarnyer kek....nk sikit kak..hehe

yatie chomeyl said...

nampak sebaya je ida dgn diorg eheh

Noorizal Ramly said...

Blueberry coch cake. Patut tadi nampak ada cikgu bawa balik kek dalam tupperwear. Rupanya ada makan-makan.

Nur-nba said...

Sweet memory.. :) Banyaknya makanan sedap2.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah