Thursday, July 19, 2012

Muat lagi...

 Hampir nak bersawang...
sib baik boleh di selamatkan lg... mood nak berblog merundum.. hahah


meh tepek pic si kenit ni..
sebab apa mama kata kenit.. rompers baju tido baby dia muat lg...
umur bulan depanni 3 tahun dah.. apa kes baju tido masa baby awak boleh pakai lg? hihihi


 baju muat siap boleh butang lg...
tapi tengok kat tangan tu dah senteng kan...
nampak di situ yg baju tu bukan untuk umur dia.. hahah








 tak lepas kapal terbang...






 macam baby awak kan.. tapi awak dah pandai lompat2 atas sofa.. maknanya awak dah besarrrrrrrrr



bulan depan besday dia bulan posa.. mama tak prepare apa2 lg..kita celebrate raya nanti je la yek mikhail.... nti mama plan untuk buat kat kg.. moga ada rezki kita.. aminnnn



9 bebelan kawanku:

ch@ said...

besar sudah, tapi mmg bdn mikhail mcm auni, melidi. adli pun dah tak muat rompers auni. camno tu. hahaaa.

eima said...

cuma tn kaki je panjang bdn tak besar ..hihi
kejap je dah 3 tahun ....

Fieza79 said...

ok la tu bleh pki lg baju masa bby...save bajet..leh pki wat tido malam..

Noorizal Ramly said...

Assalam,

Ceria je dia. Tak boleh jadi ni. Kenapa belajar ilangkan stress macam Mika gak. Ni Uncle Jijal yang stress sampai bahaya pulak.

Lepas ni nak buat cam Mika, biar orang lain pulak stress Uncle Jijan meroyan. Hehe

Ardini Humaira said...

waaaa bagusla leh pakai lagi banyak baju dia hehe

Ibu Lala said...

wah kemain lagi dia dengan kapal terbang tu. mika lahir bulan ogos ek. kat pusrawi ke? anak kita sebaya. tapi lahir bulan 9. sama bulan kelahiran dengan abangnya.

Nad @ MamaZN said...

ala, baru igt nak suruh jemput kami
skali buat kt kg daa...
hehheheeh
takpe2 meriah sket ada sepupu2 kan?

AdaM Hawa said...

mikhail ni rasanya lebih kurang ank abg saya.. kecik je badannya..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

nmpk sgt mika ni kecik jerk orgnye kan, baju masa baby pun muat lg tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah