Monday, October 1, 2012

Nyaris kena POW

 Weekend plan nak packing barang baby
tengok list n bila dah susun ada yang tak beli lagi
misi mencari barang baby di teruskan untuk sabtu dan ahad
Kami ke kedai MANJAKU BABY


sebelum tu layan makan MC D
si abang sibuk ajak papa ke taman
sib baik dalam MCD mrr2 ni ada playgound.. layanla dulu




 peace mama...



 Dalam pada main sempat suh mama amik pic dia.. nyummmmm



Sampai manjaku.. mama sibuk cari barang baby... papa yang layan dia main toys dalam tu...
Sekali datang kat mama dah bawak menda alah ni... adoiiii


 Alamak siap test bagai ni... dalam hati mama " MACAM NAK KENA POW JE KITA PAPA" hahahha
Yang papa dah mula cair macam nak belikan..

 Dia dah ada 1 truck control macam ni kat rumah... dah selamat tanggal dah remotenya di kerjakan


Bukan main testing lagi..
papa tanya mama nak beli ke..
Mama cekalkan hati kata "takyah la papa, tau dah sampai umah kejap je pun mainnya"

kesian mmg ya.. tapi dah tau dah.. sampai rumah sure 10-15 minit je dia main
Lepas pada tu cari game jugak  main angry bird


Kalau ikutkan hati semua nak belikan kan tak sampai hati.. Tapi tak semua kita boleh turutkan...
Kalau mama takde sure papa beli dah... hihi garang-garang papa hati dia cair bila mika minta itu ini.. hihi
Dan alhamdulillah dia ni takla mengamuk sgt kalau tak dapat.. masih boleh dengar kata.. walaupun adakala meragam juga..




Maka haritu selamat la kami dari kena POW ngan mika.. kalau tak melayang 100++ hihi... (sekurang-kurangnya duit tu leh spent tuk barang baby... hihi.. abang dah banyak mainan kan... )

2 bebelan kawanku:

Nens Collection said...

kalo mika x nangis dan ngamuk2 baguslah..yg xtahannyer kalo ngamuk2 nk..huhu..

Nad @ MamaZN said...

Abg mika kene kasik chance kat bby plak :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah