Monday, February 25, 2013

Cute baby hanger!

 Mentang-mentang baby girl nak gak hanger pink ye??
Takla stock dia jual memang ada pink je pun hihihihi

Memang nak cari sangat hanger yang boleh jimat space
bila ada baby banyak la baju dia kan.. 
dengan mitten n booties lagi..
Bila buku katalog cosway dah lama sangat berkenan
tunggu masa je nak beli..
pegi beberapa stokis pun tak semua ada..

namun berkat tunggu punya tunggu akhirnya dapat juga

Sangat best n cun...
semangat mama nak basuh baju deena... masa lepas pantang aku ajak hubby g beli benda ni
sebab aku ahli cosway tiap bulan dapat katalog belek apa barang yang best nak di beli
beli tuk keperluan keluarga je pun...


dah siap pasang
Hubby la tolong pasang
ingatkan rendah rupanya tinggi juga
ni dalam keadaan bertutup
konsep payung...



 Bila dah kembang... terbuka tadaaaa
Ada 3 layer
Sangat berguna nak sidai baju-baju baby
nak -nak bila hari hujan



Mai kita test....



Ni bahagian atas...
Yang ada klip penyepit tu leh gantung mitten n booties...
hahah comel kan..



Bahagian bawah... banyak helai gak leh sidai... ni dia baju dak mok mok tu...


eee taip entry ni teringat dia... rindunyaaaaaaaaaaa


Mesti ada yang nak tau harga kan...
ni aku beli kat Cosway je


Harga seperti di bawah ni....
nak guna ID cosway aku bgtau je..
sebab aku ahli tapi just untuk pakai sendiri je..

5 bebelan kawanku:

Puteri Satu said...

a;a kan hanger cam ni memang best... jimat space... nak heret masuk umah pun boleh kan....ringan pun ringan kan..

nUR_rOsALiNdA said...

Tunggu Khaleef dapat adik nanti kita nak beli jugak la..Hehehe~ Meminta ada lagi time tu

ch@ said...

ala comelnya...anak den tigo, mmg tak muekla skali mencuci. hahaa... dgn cloth diapers lagi. dgn adli yg sehari berhelai2 baju dia pakai. adoi-adoi-adoi...

mama papa said...

Salam mama deena dari mama deena senior.
Seriously dik ...I commented because I hate teachers who abused our babies we have been taking care of since birth once they go to school. What iman can hate someone's innocent zuriat.
Please visit my page Aroma Angel.
0184086460

mama papa said...

Dik. ...lepas tengok komen turn adik delete my number ya...
Saja letak for you but delete after that.
May Allah protect our zuriat.
Sedih cikgu cubit tampar anak2 yang suci tapi tak pandai. ...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah