Thursday, March 21, 2013

Baby tight!

Untuk sape lagi kalau bukan tuk budak mok mok tu...
Papa tegur bila mama pakailan skirt atau rompers..
Suh tutup kaki adik yang montok tu... Hahah

Sebab haritu abang sudah gigit kaki adik.. Kesian adik hari2 jadi mangsa abg...
bila mama tanya " abang kenapa gigit kaki adik?"
jawapan dia " abang danish gewammmm, deena demok.." huh sabo je la...

Dengan alasan itu mama telah menyopping baby tight adik... 
Tak sabo nak sarung kat kaki adik yg montok tu....
Shopping online sajorkk.. 3 helai skali mama rembat.. Ada pink lg.
..
ada ribbon kat montot

 
  
Tuan punya badan yang montok... 
Usia baru 4 Bulan  lebih...

 See The betis & peha!!!!
nyum nyummmm!!!


 

4 bebelan kawanku:

*SiRibenMerah said...

hamboiiii..
sedapnya badan montel dia..
ayang pon rasa geget je tauuu~

Aleyn said...

Comelnyer

mamalieyna said...

Alahai si abang, bagusnya alasan gigit dia.. kalau arif dl, pnh gak tergigit i adik, bila tnya, dia kata lapar sgt.. wat lawak plk.. :-)

eima said...

mmg bolat ... abg plak comey je dedulu kan....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah