Thursday, March 7, 2013

Pening mak!

Banyak sangat idea...
Habis Bedak mama yang tinggal separuh tu
Tak leh kata apala....
Biarkan dunia dia yang sedang syok explore itu ini...  memang ada gakla benda benda yang jahanam dikerjakan...
Bedak make up mama pun dikerjakan dah pecah2..
Ni baru abang... Adik punya turn nanti camana pulak gaknya....


Tak tau camana dia tabur belakang badan ni...

 
Dia happy buat camni
dia kata dia hensem... cantik


dah macam TEPUNG GOMAK!!! 

8 bebelan kawanku:

Ibu Lala said...

lo hei...habis bedak dikerjakannye. anak akk pun same. tu seluar tu sikit lagi nak terlondeh wahai en mika...

♥cikmOt♥ said...

mula mula abang main sorang2 dulu ek...
sok ajak adik plak...
mama??? geleng kepala jelah jawabnya...hehehe

fazilzura said...


cm tepung gomak

akil dh selamat abis kan 1 bedak ccz tarukkt papan carom ..sabau je la...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

hahahahaha biasalah budak selagi tak besar selagi tue kena beli bedak

Salina@IbuAqil said...

Kihkihkihkih
Lama ibuAqil x mai sini..
Mcm2 peel si abang & adk pun makin lah comei..
Mamanya sihat?! :D
Sorry lama x jenguk sini..
Ni baru ada peluang nak pulun BW.. :D

eima said...

klu anak2 aku aku marah sbb aku lelah la pulak kang ..sbb dah la ade asthma ..hmmmm

lelamaisara said...

alesya jarang main bedak kat umah..die kate nanti baju die comot..hahhaha pembersih la kononnye..hahhahah

MrS. F!zA said...

sama je mika ngn darwisy..dh besaq2 pon main bedak lg..haihh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah