Friday, March 1, 2013

Syahdu di pagi Jumaat..

Pagi tadi sambil aku bersiap...
Si abang peluk kaki mama dengan erat....
 Dan dia tengok muka mama dengan syahdu lalu berkata " mama tak payahla pegi kije "

Aku " tak bolehla... Mama kena pegi keje nak cari duit.... Nanti abang nak mainan mama takde duit nak beli"
Lantas dia pun berjalan mencari sesuatu...


Rupanya dia mencapai tabung bear dia...
"mama ni abang ada kuit (duit)"



Ni la tabung dia yang papa selalu suh dia masukkan duit syiling...
nak bagi mama suruh mama tak pegi keje
 kamu sungguh sweet!


Alahai comelnya kamu sayang...
 sanggup korban duit tabung nak suruh mama tak pegi keje ya...
sayu sgt hati mama tengok keletah abang pagi-pagi tadi...
Nanti la tunggu mama cuti kita spent masa sama-sama okey,... mama bawa abang jalan-jalan



ni la budak yg tak bagi mama g kije...


 
Ni plak peneman mama setiap pagi pegi keje...
anak yang baik.. alhamdulillah seminggu lebih pegi dan balik drive bersama adik
adik tak penah meragam lagi
semoga allah permudahkan semua urusan kita... aminnn
 


Mama sayang abang & adik sangat-sangat!!! 

3 bebelan kawanku:

eima said...

anak sokmo gitu la ingat duit dlm tabung tu byk la tu kan... hahaha berat je lebih ... fahim pun sokmo gitu ... nk ajak pi jalan hotel pun sua tabung die ...

Nad MamaZN said...

Esok cuti abg ajak mama jln2 ek :)

Ibu Lala said...

Esok dah cuti. Leh berkepuk dgn mama puas puas.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah