Thursday, March 28, 2013

Teman baru di dapur..

 Bila jalan-jalan dgn my BFF
rambang mata
Tak plan pun ada je TER beliii
Orang pompuan la katanya
hahaha....


Amoiii cepat tolong buat bunga saya..
Saya mood malas mau buat sendiri..
so u buat untuk saya..



Comel-comel n sweet sahaja...

Borak-borak lak dia...

Potong kasi potong...




 Tadaaa sudah siap.. simple sahaja... but i like...
bunga kicik-kicik comel-comel...
sebenarnya amoi tu buh daun banyak-banyak
balik umah aku buang daun2 tu
tinggal bunga je.. hahah
 



  
Ok duduk situ diam-diam... setakat ni duduk la situ dulu
kalau rasa tak sesuai kita ubah tempat lain ya...


* hubby ku sila pasrah...
adaje keje mama ko dia bebel.. hahahha
Takpe dia teman mama di dapur...

10 bebelan kawanku:

adianiez AIDA said...

Aida suka hias umah. Tapi takde masa hu hu hu... anak2 pun kekecik, tangguh niat hias umah dgn bunga yg cantik hi hi...

ch@ said...

Tak lama lg, deena pun boleh teman mama di dapur. Mama masak, deena main masak2. ;)

eima said...

wahh pandai deco ...
aku bunga satu pun tak de kat rumah tu...huhu

Nad MamaZN said...

Dapur dh baru kan?
Kene la ada peneman kasi ceria ;)

nUR_rOsALiNdA said...

Tu cam alas cosway kan kak kan

Khai♥Rin : anies said...

soooo suwiiitttt

Ibu Lala said...

Cantik. Akkmx kreatif mcm ieda..

lurun namzar said...

cantik bunga tue. xserabut mana. :)

mamalieyna said...

Cantik..yg simple2 tu la yg nmpak sgt menarik :-)

AdaM Hawa said...

suka bunga kecik2 cam tu.. cantik2!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah