Monday, April 29, 2013

Abah accident

Khamis lepas dikejutkan panggilan dari mak
Masa tu aku tengah drive nak ke ofis...
Mak bagitau abah jatuh motor
Lepas subuh dia kuar.. Kul 7 lebih baru orang jumpa..

Dia jatuh motor, hari gerimis.. Dia nak betulkan baju sejuk.. Skali baju tu terbelit pada handle motor... Jatuh kat situ terus...

Bila nak bangun tangan dia sakit
Bawa g hospital rupanya bahu abah patah...

Aku dahla kursus 8 hari.. Pagi mak call tu aku dah melalak.. Nak balik tak boleh skip kursus... Just keep calling dengan mak..

Tapi jumaat tu minta half day balik..
Tak leh tahan hati...
Lagi pula mak kata abah tak boleh tido mengerang sakit...

Sampai kampung aku usahakan beli ubat.. Adik lak bawa g berurut.. Alhamdulilah dia lega sket...

Kesian abah.. Dia jarang sakit.. Bila kena camni termenung je dia.. Lg pulak biasa buat keje.. Duduk saje bosan katanya...moga abah cepat sembuh... Kesian mak juga patah kaki... Selalunya apa2 abah buatkan...kalaula aku dekat ngan diorang.... Huhuhuuuui

7 bebelan kawanku:

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

eima said...

semoga cepat sembuh ... kesiannye ..

Nad MamaZN said...

AllahuAkbar
Harap dh tak apa apa
In shaa Allah ayah akak akan beransur pulih
Sama sama kita doakan ye

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kesian abah..
moga cepat sembeh ye abah

Ibu Lala said...

Allahuakbar. moga cepat sembuh ye...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah