Monday, April 8, 2013

Comelku sakit...

Huhuuu sian adik demam
Mulanya selsema
Pastu bertahi mata yg banyak
Mungkin panas dalam orang kata

Ni semua berjangkit dari kami
Mika dapat dari skul demam
Jangkit kat mama n papa
Orang last ialah adik
 Sian dia

Sian dia merengek
Muka nampak layu
Bila hingus meleleh sure kepala pun rasa pening kan...



 
letak kain basah atas kepala pun cepat kain tu kering
kalau letak cool fever lg cepat keringnya...

 
merah hidung dan mulut
tapi adik mampu tersenyum lagi bila tengok mama...


 
cepatla adik sembuh.. pegila sakit tu datang kat mama pun takpe
tak sanggup tengok dia sedu2 selsema..


 

9 bebelan kawanku:

JaSSNaNi said...

siannye baby sakit..
semoga cepat sembuh ye sayang...

Khai♥Rin : anies said...

cian deena..cpt2 sembuh yaa

lelamaisara said...

alamak donut demam ke sayang..cian nyeeee....

eima said...

tak pe klu die sakit time ni la die nk produce lebih byk antibodi sendrik .. bila dah besar nanti die akan lebih sihat .... tak pe ... cuma mama la kena lebih berhati2 ngan cekal ckit ....

Mama Hanim said...

get well soon dear.. sian adik.. mesti baby x selesa kan..take care ok.

♥cikmOt♥ said...

aler sian kat comel...cepat sembuh ye sayang...

sian mama susah hati bila adik tak sehat...

fazilzura said...

slahaiii ciann dia

musim skngni

Nad MamaZN said...

Sedih...
Harap cepst sembuh deena!

ch@ said...

Get well soon deena.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah