Friday, May 17, 2013

Happy teacher's day from danish!

Sebenarnya mama terlupa Hari guru...
Bila anak dah sekolah, gigih tak gigih mama kena ingat gak
Dah 16 mei baru beli hadiah ni
Takpela masih sempat

Semalam tengahari mama beli kebetulan kuar ke kl.
Jumpa brooch cute2 ni

Ni je mama mampu sedia
Nak pikir hadiah2 lain tak tau nak bagi apa
.. Next time ada masa lagi..
Sib baik kotak dia dah siap ribbon

Senang keje mama
Just buat kad

 

 tampal pada penutup kotak


 
Siap letak gambar abg danish
Sebab kat sekolah ada 2-3 orang nama danish
Tengok gambar tu taula tu muka anak mama yg ensem tu... Hahhah tak bleh blah mama ko...

Hadiah untuk 6 orang cikgu..


Balik sekolah semalam mama jemput abang dari sekolah
. Sempat bagi kat cikgu.
alhamdulillah... Yg penting cikgu happy


terima kasih cikgu mengajar anak saya...:)
 

6 bebelan kawanku:

MrS. F!zA said...

lah baru tahu nama sebenar mika danish jgk..hehe

untung cikgu dpt brooch yg comel2 tu

Syeeda said...

rajin akak.. =)

ch@ said...

blink-blink-blink mata hitamku.
cantik bangat.

AdaM Hawa said...

dulu zaman sy.. bg pen la.. buku la.. skrg macam2 hadiah cikgu dapat kan..

Alyyani Anuar said...

nice.. kita memula ingat nak belikan brooch set jugak. sekali kat area rumah ni tak de tempat yg jual brooch cantii. so beli benda lain. bole forward brooch ni kat next year punya teacher's day :)

Zura Zue said...

sume cikgunye ppuan lah ye...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah