Tuesday, May 21, 2013

Kek lapis sarawak

TQ my bff ibu aiman
Last week dia kursus di sarawak


Kirim kek lapis sarawak asam manis dan red velvet...



Red velvet tu perisa baru... Sedap sgt.. 
Rasa mcm kek betul red velvet...
Cantik2 lak tu

Kek asam manis tu fav abg danish

Tengok tv makan kek
besonya mata abg

 
makan siap meniarap

separuh tu memang dia yg abiskan
siap cakap " TQ mama belikan kuih raya"
sabo je la
 

6 bebelan kawanku:

Khai♥Rin : anies said...

uiiii fav sy kek lapis ni...hehehehe kuih raya??/

Nad MamaZN said...

Sedapnya kek lapis srwk

fazilzura said...

alamakkk .. dap nyeeee

ch@ said...

kita suka yg msm manis punya, kwn kita buat kek lapis ni, hari tu order RM90, mmg sedap.

adianiez AIDA said...

alamak aii. tiba2 teringin kek batik la plak tghari gini...
gambar itu memang menarik!!!

Sweetmama said...

kalau g sarawak, mmg akan bawa/beli kek lapis srwk sbg buah tgn.., mmg sedap pun kek lapis srwk ni kan, eija suka perisa cadbury coklat n horlick

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah