Thursday, May 23, 2013

Sejuk mata mama

Sejuk hati mama tengok
Dua beradik tengok tv bersama
Abang paut adik
Adik paut tangan abang
So sweet..
Jangan gaduh-gaduh ok...





si molatku..


satu pegang abang.. satu tangan pegang kuar masuk puting

 
tengok tangan adik 
dah lebih kurang sama dgn tangan abang


Tu abang ngde2 bedal puting lama
jangan mengada harus mama rampass!!
 

selamber je kaki dia landing atas badan adik kan..
adik redha je
adik ni bersifat penyayang sket... hahha 

6 bebelan kawanku:

eima said...

wahhh kemain tu adek dah pandai syg2 abg die ...

*azni* said...

wah,peluk2 sayang2 gitu..si adik bambam nye..

Nad MamaZN said...

Adik kecik lagiiii
Belum masanya nak lawan balik haha!
Tggu la nanti... Dia plak kaco abg :)

AdaM Hawa said...

amboi si abang.. isap puting juga ke..
geramnya tgk kaki adik..

JaSSNaNi said...

baiknye abang jaga adik.. so sweet.. geram tengok adik tu yg Moooolat..!

ch@ said...

Pura2 je adik tu, sel otak tgh berhubung tgh scan dan blaja apa abg buat, tggu sikit hari lg kalah abg.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah