Friday, June 21, 2013

Potluck menu kampung

Salam jumaat
Dah lama tak berpotluck kat ofis
Masing masing bz student final last month...
Decide menu2 simple je sbb plan last minit
Disebabkan mlm td aku ada dinner

So aku bawa nasi,  ulam n cili n ikan masin je
Alhamdulillah kenyang share rezki sorang sikit...
Dan ada desert yang yummy
Choc oreo... Yum yummmm
menu simple tapi sedap...
 
dessert choc oreo 

8 bebelan kawanku:

Nad MamaZN said...

Mmg yg simple tu la yg sedap kan kak
Adoi, lapaaa =)

JaSSNaNi said...

arghhhh... jeles 100 kali.. uwaaaa sedapnyaaaa!!

eima said...

kat opis ai ni tahun belum lagi berpot luck ..slalunye ai tukang mkn je

JaSSNaNi said...

SEDAPNYA... RAJIN WAT POTLUCK YE.. :) SUKA SUASANA CAMNI.. MERIAH..

JaSSNaNi said...

SEDAPNYA... RAJIN WAT POTLUCK YE.. :) SUKA SUASANA CAMNI.. MERIAH..

Ibu Lala said...

sedapnya...esp desert tu..

Sweetmama said...

kami 2 minggu sudah baru berpotluck menu western..hehe..

AdaM Hawa said...

desert itu sungguh menggoda.. ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah