Thursday, July 4, 2013

Kuat jalan...

Tengok tapak kaki sape ada tanda tu....
Yang kecik tu kaki dak domok...
Macam nak gigit2 je...
Kaki abang ada tahi lalat....
Memang kuat berjalan...
Asal suh mandi tanya " mama kita nak g mana? G care4 ke?"
Memang budak bertuah...
Taula mama papa kuat berjalan gak...hhhehee
Mana tumpah kuah kalau tak ke nasi... Hihi

8 bebelan kawanku:

eima said...

hmm org tua2 slalu ckp gitu kan

Sidratul Muntaha said...

si abang boleh geng dgn acik la..
acik pun ade jugak tpi kat betul2 tapak kaki kiri dgn salah satu jari kaki kiri jugak..
buat kuat berjln tpi suka berjalan..
takpe bang..
jauh berjalan luas pemandangan...

AdaM Hawa said...

Org tua2 kata mcm tu ea.. adik bongsu yg pun ka tumit kaki..

Maria Firdz said...

mungkin betull sbb sy pun de tahi lalat kat kaki.. buat berjalan dan bejalan jauh.. :)

JaSSNaNi said...

hahaha.. tu la kan.. dengar org cakap yg sama gak.. ada tahi lalat kat kaki ni kuat jalan.. and i ada tahi lalat kat tebi bibir.. huhuhu.. kuat membebel ni.. :D orrr orang cakap sweet.. manis.. :P wahahahahah gelak besar..

fazilzura said...

heheheheh .. akil xde taik lalat pun kuat jln
tp akil cm ibu nye ada taik lalat kt bahu .. biasak le kan , kato anak sulong

mama lieyna said...

Uuuii besar jugak tahi lalatnye tu, jalan jauh ni..hehe

ch@ said...

Cute je tapak kaki tu kan...
Nnt sekolah danish boleh jd atlet olahraga cam aunty cha. Tahi lalat byk di tapak kaki ;)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah