Tuesday, August 20, 2013

Captain hook katanya

Imiginasi kanak kanak tak dapat dijangka
Di usia 4 tahun... Abg danish cuba melukis
Terkejut juga aku
Selalunya dia conteng conteng je selian menulis abc..
Tiba tiba haritu dia tunjuk...
Mama tengok ni captain hook kata dia

Nak gelak pun ada..
Sebab rupanya ada ala ala ikan buntal...
Tapi aku iakan je... " wah hebatnya captain hook abg... Pandaila abg lukis... " hehhehe lagi makin bersemangat dia melukis

Mama bangga dgn abg.. Tau kat mana nak letak mata, hidung dan mulut... Teruskan usahamu abg.. Darah papa mengalir padamu... Hihi...

6 bebelan kawanku:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tinggi daya kretiviti dia...

eima said...

imaginasi kanak2 ..kite kena galakan bg diorg lebih bersemangat

AdaM Hawa said...

good job ang danish.. teruskan melukis..

Diamilikku said...

clever boy.....clap clap clap

mekchu said...

dia minat captain hook ke? kikiki.. imaginasi budak2 kan.... pelik2 aje tapi bagus sbnarnya dia boleh translate pd kertas...

ch@ said...

btl la tu captain hook...takde tutup mata sblh je. Pandaila abg danish.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah