Thursday, August 15, 2013

Happy 4 tahun abang Danish!

Sambut kecil-kecilan
Di hari terakhir ramadhan selepas berbuka
Memang tarikh lahir dia 07.08.09 4 tahun lepas
 4 tahun lepas dia lahir seminggu sebelum puasa..
memang menguji mama tak dapat puasa sebulan.. hihi




Request dari dia nak kek gi bird mama..
Bahasa pelat dia tu.. Sebenarnya kek angry bird... Sib baik ada..
Nak tempah ofkos org x buat dah sebab org sibuk nak raya...

So makan family je... Tupun dah buat dia happy sengih sampai telinga..
Puas hati dapat kek g bird dia...
hadiah belum beli sebab dia request nak basikal warna "blue" katanya
dah besar dah tau apa yang dia nak... nanti papa belikan eh...

Okey hajat abang mama dah tunaikan.. Mama xde hutang ngan abang eh...

 atok dan 3 cucunya...
masa ni nyanyi kat dia
dia pun nyanyi sama allah samatkan danish katanya... so comel...
adik tu kalau boleh nak join sama.. tp awak lum jalan lg dik oii



 teruja tengok G bird dia
adik dah serabut garu kepala..
kalau boleh nak terkam kek tu gaknya

 
 menyengih nak potong



 makanla 2 orang ni ngan icha.. sepupu dia..
dua-dua suka kek.. bukan sebab apa
sebab G bird.. hahah

Selamat hari lahir sayang.... Mama syg kamu dunia akhirat.. Semoga hidupmu dilimpahi rahmat dan menjadi anak yg soleh dan akan mendoakan mama dan papa suatu hari nanti.. Aminnn








3 bebelan kawanku:

eima said...

hepi besday mika...kejap je awak besar kan ....

mama lieyna said...

Comelnye kek dia, mmg sengih happylah tu :-)

Happy besday abang...jd anak yg soleh, in sha Allah... amin..

mama lieyna said...

Happy besday mika...comel betul kek dia..sengih je tu haa..happy sungguh tu :-)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah