Thursday, August 1, 2013

Beef Lasagna

Alhamdulillah menjadi 1st trial ku semalam
Boring makan nasi katanya kan..
So menu iftar semalam beef lasagna..
Brape lama try nak buat asik bertangguh
Senang je rupanya..

Cuma bila bahan tak cukup asik tertangguh
Rupa buruk sket bila dah bako tp yummy huby kata..

Sebab terover cooked lambat tengok kat oven... Hahahahah gambo dah bakar takde sebab tak nyempat dah kuar oven terus masuk waktu berbuka.. Kuikuiiii

Nanti ada masa i share resepi n cara masak ye...

Hehhhhe lenkali nak buat lagi la...

11 bebelan kawanku:

eima said...

rasa cam nk buat ni tp bahan die mahai sgt la ... dekat RM 20 jugak kan ... tp rasa berbaloi klu masak sendirik sbb byk

Masya said...

lama x buat memang sedapp pun kan... kalau letak bahan dia macam²

JaSSNaNi said...

nanti share resepi.. nampak sedap sangat.. terliur tengok cheese tu.. :D

fazilzura said...

nk menuuu

akil pun suke tau .. myb muak dh dok makan nasik

ch@ said...

Resepi jgn lupa. Kecur liur tgk nya.

mama lieyna said...

Pasti yummey nih.. :-)

MrS. F!zA said...

adui kak sedapnya lahai sy tgk..gebu2 cheese dia..haihh

ibuayu said...

Mesti sedap cheese pun banyak tu

lurun namzar said...

mmg sedap lasagna nie. cuma bab nak rebus kepingan lasagna tue yang susah.

nuyunbiz (001873431-W) said...

salam kenal kak eida..

terliur tengok cheese tu..hari ni nak g makan pizza lah..hehehe..

selamat hari raya kak..


follow2 ye kak..
http://www.jutawanshaklee.com

Nur-nba said...

Sedapnya... Nak tengok lasagna lepas dibakar...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah