Monday, September 2, 2013

HELMET OH hELMET!

 Tq papa belikan abang helmet!
abang suka sangat-sangat
pagi-pagi atau petang kadang-kadang papa hantar dan ambil dia sekolah naik motor
sekolah abang tak jauh dari rumah
5 minit je kot camtu dari rumah
tapi demi keselamatan papa belikan dia helmet




 test pakai





 makin kecik muka abang dalam helmet tu...

weekend aritu gi breakfast anak beranak  dekat-dekat rumah.. 
naik motor je
mama pun lama dah tak naik motor
jom kita ronda-ronda

TAPI!!!

bila sampai kedai makan
boleh pulak dia taknak buka helmet tu!!!

tengok aksi dia..
orang kedai pun senyum
sebabnya?????








 Dia makan mee ni sampai abis TAPI maintain tetap pakai helmet.. mana orang tak senyum tengok dia.. hehe lawak la abang ni....


 Domok takde helmet pakai topi abang je la ye...


Balik sekolah mama ambil dia, dalam keta pun nak pakai helmet
mood jakun lg.. nanti lama-lama jemu la tu  

 
my domok-domok.. dia tengok je keletah abang yang macam-macam tu...

5 bebelan kawanku:

AzieFirdaus Kamarudin said...

haha..lawak la mika nih..apapun so suprise la mika mkn mee tu abis...byk tu!!!good boy...hihi...btw,comei sgt mika pakai helmet dlm keta..mcm nak drift gitu kak...heheh

Ibu Lala said...

Aduhaiiii macam macam la abg mika ni. Naik kete pun pakai helmet ke.

Cantik helmet tu. nak pinjam bolehhhh

Maria Firdz said...

Ank sy dh lama belikan helmet.. Tpi smpai skrg x leh pkai longgar lagi.. Hehe..

AdaM Hawa said...

comel abg mika.. pakai helmet cam tu..

eima said...

xberat plak pala ni tu ...hahahha

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah