Wednesday, October 23, 2013

Dapat idaman hati.. AJ lagi...

Jangan jemu ye... entry aidijuma lagi
puas ku mencari
kat kiosk memang takde dah la
maka online saje la kita beli
akhirnya dapat gak idaman hati garden pink 
ada yang sudi jual kat aku
huhu dpt batik gak skali
alhamdulillah rezki dia bg diskaun



Aidijuma garden pink, AJ batik, AJ 205 2 ton & 3 tone..


gilakss shopping tudung..
huhuu stop2
kena pakai dulu..
yang lepas lum terpakai gak lagi... hihi
apa dah jadi aku ni????

12 bebelan kawanku:

eima said...

lu x pakai dah kira membazir ni ...... kena kawal napsu tu ..hihi

ch@ said...

kalau terasa nak letgo, bg tau sini la ye. i suka je walaupun 2nd hand :)

mama lieyna said...

Tak sempat view lg page AJ... klu view msti dh sangkut..hee..

ibuayu said...

Wah shopoibg adijuma je sebulan dua ni

siti.teem said...

Cantiknya jemu mehla letgo ke I garden pink dgn batik tu. .hi hi hi. .Email I ciksiti81@gmail.com

Blog walking ^_^

Seri Rahayu said...

Klu nk letgo garden n batik tu..email sy kt ayu_zhareef@yahoo.com.my...sy serius buyer ;)

Seri Rahayu said...

Klu nk ltgo garden n batik tu roger2 sy ya... email kt ayu_zhareef@yahoo.com.my...serius buyer ni ;)

xeRoxiaTTe said...

Hii..sis..i em blogwalking here..nampak u ada olive garden..nak jual tak?pleaseee nk beli.

ahmadjai said...

salam..akak..kalo nak letgo tdung grden tuh...pm sy ye..mmg sgt berminat utk hantaran kawen :)
017 7147 619 (jai)

ahmadjai said...

terima kasih

anggerainie said...

Saya pun ada kedua-dua tudung tu; Batik maroon dan Garden olive pink. Skrg harga kedua-dua tudung tu mencecah ratusan ringgit.

anggerainie said...

Saya pun ada kedua-dua tudung tu;
Batik maroon dan Garden olive pink. Those are timeless collection from Aidijuma brand. Skrg harga tudung2 tu telah mencecah ratusan ringgit walaupun second hand (preloved).

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah