Tuesday, May 20, 2014

Dedek 5 bulan

 Pejam celik adik genap 5 bulan harini..
dah lama tak update kisah anak2
sangat cemburu tengok kawan2 masih aktif berblog
sesungguhny masa sangat mencemburui aku
banyak komitmen yang perlu didahulukan

bila ada masa terluang dan MOOD barula nak update
banyak kisah pending

Dulu blog ni kisah abg mika aka abg danish je
now nak sambung dengan kakak deena & adik danial

 abang & adik
Danish & danial



 2 orang hero mama mama
my superhero


Kakak & adik..
tak larat nak kejar
mama cari twins stroller.. senang sekali hangkut semua leh duduk




 My princess supergirl.. kakadik aka kakak deena

ini budak hobi dia makan... & makan..
 tapi badan tak brape nak naik jugak ..dah agak susut





 kesayangan mama... 
papa & anak-anak
alhamdulillah



 ini budak berat 4 bulan haritu 7kg..
now 5 bulan tak tau la..
kus semangat memang lenguh tangan dukung dia
baikla dia nak duduk dalam stroller.. tak larat ooo dukung lama2





kakak & abang..
ini bila mood baik elokla peluk2
bila mood tak baik tolak menolak
hahahha ragam anak-anak macam2


last skali
mai la tepek gambo mama dia gak
sekarang yg tengah menggila aidijuma.. hahahha
dedek yang tak leh berenggang ngan mama dia
berkepit sokmo sejak dah kenal orang....



5 bebelan kawanku:

Gieyana said...

Lama x dtg sini beb..mika dh ada dua adik rupanya..comel dorang! Sm laa..dh mls nk berblog dh haa..:)

aIEn said...

comel anak2 sis...pic last tu geram tgk pipi si adik =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

mamaarifakeem said...

Lam tak singgah sini... hi ida..adooi dh besar pun adik2 mika, sekejap sungguh masa berlalu skrg ni.. mmg bz je kita ni kn.. nak BW pun dh kurang..huu..

ch@ said...

suka gmbr abg dgn kakak tu. hahaha, kakak tu mcm da besar sgt2 je. dedek, apsal mantap sgt. isk bikin geram je. smua comel2 mcm mama dorg.

Cik Puan*PIE said...

yaampun pipi bolat nye k.ida..geram bngat heii. klu jmp nnt nk gomoi lama2...hehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah