Monday, April 13, 2015

sayang Abang... sayang kakak..

Rutin pagi nak ke sekolah
abang nak ke sekolah 
kakak pegi nursery..




mood baik awal pagi
berpimpin tangan 


Mood tak baik bercakaran la sesama sendiri
lumrah adik bradik
tapi mama tau abang syang adik-adik....





4 bebelan kawanku:

eima said...

wahhh abg long ngan kak ngah ....
kejap je besar dah diorg ni kan

lia ummiirfan said...

hihi.. anak-anak saya pun bila tengoh mode baik boleh duduk sebelah-menyebelah baca buku.. time bercakaran.. abes semua terbangg., hihi... seronok tengok anak-anak bila time baik.. syok je,, hihi..

Lankapo Menulis said...

besar dah dua orang ni.

semoga menjadi anak yang soleh dan solehah amin

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah