Wednesday, November 14, 2007

outdoor pic...



haha...ni la krew2 kami... aku selaku director dr jauh je... hihi

aik.... fotographer lak yg senget2 badan....
ok... sini skit... sini skit.... haha
suka gambo ni.. yg ni aku yg amik...
langit senja

fulamak tepi tu siap ada back up sampan ke bot lak...

yg ni my hubby yg amik... cun gak kan... takyah nak sewa fotografer mahal-mahal...

haaaa..... tengok ni... berjaya tak gambo2 ni dia mbik... aku dah minat sgt dah bidang ni.. hubby kata leh carik makan la... dia pun minat ... actually ada guna camera dgital n hubby guna olypus... kitorg saje nak try.... lepas majlis ajak acik run kejap gi tepi laut minyak beku... diorg ni pun bagus sporting... tgk gambo2 ni rasa puas gakla...padahal acik aku tu kaku....penatla kitorg settingkan dia bg lembut skit... but acik wana bestla... muka dia ni pun agak fotogenik...so senang la skit...anyway my husband n i enjoy sgt amik foto ni... kalau ada peluang leh biznesss gak nih... cuma takde masa jerr lerrrr..........

2 bebelan kawanku:

lankapo said...

ok ler tuhh, pasni buleh lah buat bisnes amik gamba besday damia hehe

awal2 ni free dulu lah tak pun harga promosi jerk hehe

ida.. said...

free pun boleh.....hehehhehe kawan2 punya pasal.... tp save dlm cd lerr
hihihi..............

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah