Wednesday, November 14, 2007

my Uncle wed... (Pak usu)

sementara nak tunggu pengantin bersiap kitorg singgah surau dulu sbb sanding around lepas zohor.. sempat posing...:P (baju from indonesia... shopping masa inacraft jakarta tahun lepas..dah leh pakai kebaya balik :P.....hihi)
my niece.. atira & nabihah... kebetulan lak baju diorg ni sama lak ngan color baju aku... mmm sure org igt diorg ni anak aku.. haha... tak pe lerr pinjam kejap...
our pengantin


ha tengok tu... sampai masa nak makan beradap pun budak ni melekat dah ngan aku... hehehhe... kang aku culik gak bawak balik kl .. meraung mak dia kang.. yg sebelah tu of course my lovely mummy...luv u.... muah muahhh....
senyum gembira ... alhamdulillah....


Ni lerr gambo2 masa wedding pakcik aku last week... nama je pak usu tp lebih muda dr aku... hehehhe.. tp dia ni ok mmg best selalu tak lokek ngan kitorg anak2 buah dia ni yg dah tua bangka dr dia... hahaha... we called him achik awang walo pun nama sebenar dia mohd fairus... ntahla dulu2 atok aku bg nama manja kat dia kot.. maklum la anak lelaki dia 2 org je... yg lain 7 pompuan adik beradik mak aku.. so semua sekali 9 termasuk acik aku yg bongsu ni walopun mak diorg lain.. ok la kenduri ni .. sederhana je.. auntie wana ni pun muda dr aku.. tp apapun kitorg tetap panggil dia acik wanna...hahah
sabtu tu hantar pengantin belah pihak pompuan then ahad baru kenduri umah atok aku.. so letih la jugak... isnin lak kursus 3 hari kat bangi.. adoiii kelam kabut gilerr minggu ni.. tp apapun alhamdulillah semua dpt pegi... nti aku upload lg sekitar majlis diorg ni.... tunggggggggggggggggguu.... hehhe:)

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

selamat pengantin baru kat pak usu ..

ida..cun la plak baju pengantin yg kaler blue turqoise ke tuh??cantekkk

ida.. said...

ha ah....biru tu kat umah pompuan...umah atok...purple red.. nti ida uopload lg gambo2 diorg...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah