Tuesday, January 1, 2008

Happy New year !!!!

Heppy new year to all... last nite we were celebrate at Klcc. So many people there... huh... mlm tu nak hujan pulak.. nsb baik bw payung siap2.. so masa sblum tunggu countdown hujan dah mula renyai but kami tak risau hehe payung ada.. org lain duk lari cari tempat kami tetap stay di situ juga... :P... manusia ramai yg amat, bukan rakyat malaysia je, yg pastinya mlm t td aku tgk ramai orang arab.. diorg happening sgt sambut dgn kawan2 diorang yg maybe dtg dr negara yg sama... siap berarak sendiri tp dlm group yg kecil je...menyanyi berdansa ikut rentak diorg.. for didi ko kat jepun camtu ke? hehehhe gurau je...

Apapun sambutan ni sekadar sambutan yg penting bg aku lebih bersyukur dgn apa jua yg berlaku tahun 2007. Byk suka duka telah ditempuh harap aku lebih matang dan tabah...... Syukur jua atas kurniaan Allah dpt hidup di bumi Malaysia yg aman dan damai... i hope 2008 will be better than 2007.... Aminnn....



happy new year may good bless us, bring peace joy, goodhealth & prosperity to ours...
here i attached countdown video... enjoy!!!

4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

wah bestnye gi klcc..dulu masa becinta penah le nengok bunga api kat putrajaya hehe, bila dah kawen ade baby ni lansong le tak de ke mana dah...countdown kat umah je la...:((

ida.. said...

takpe tahun ni bawak baby g countdown... hehehhe

didi said...

wei apesal shout box ko ni kosong jer? Aku dah tak sabar nak jerit ni...heheheh

ida.. said...

hehe jerit jerla......... aku dengar..hahaha

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah