Sunday, December 30, 2007

Sundae on Sunday

Dah lama tak keluar petang jalan2.... akibat boring sgt kat umah.. hubby kena bawak aku jalan coz dia puas main basikal saturday n sunday. Kiranya sbg ganti rugi la ni aku terperap .. hahaa. Apalagi.. singgah drive thru order prosperity burger n choc sundae... so yummy... destinasi taman tasik titiwangsa... memula tak plan.. kalo tak leh bawak racket badminton.. tp dah kuar umah baru teringat malasla nak patah balik.... sampai sana pun dah kul 6 lebih nak parking pun susah..ramai sgt makhluk tuhan.. :p . sambil makan n jalan2 teringat situ ada tempat reflexsiolgy step... aduihh sakit gak kaki lama tak pijak menda tu..adala dalam 20 minit.. huhu ... hari pun makin gelap senja nak berakhir apalagi balik umah la....mmm tak best tul.. sekejap je rasa apapun we all tetap happy!!! ye haaa.....

7 bebelan kawanku:

lepak-myworld said...

wahhhh...tempat yang sama kat ttwangsa...bezanya...sorang buat pagi...sorang buat petang...patuit cube pergi kat korner empat segi tapak refleksologi tuu... tuuu kalo tak biasa...lagik kaw kaw pijak..hehehehe

ida.. said...

ha ah tu la pasal... itupun pijak kaki dah terasa sgt dah... huhu.. sakit ooooo

Aleeya said...

sekejab je setahun berlalu, 2007 meninggalkan byk memori suka duka buat kita, semoga tahun 2008 memberi harapan baru dan lebih menyinar buat kita..

selamat tahun baru!!

adyputra said...

hai ida, memang kalau free biasanya saya akan melawat blog kawan2.. wahh meriah dengan macam2 gmabar blog ida ni.. barulah semangat nak membacanya.. apa pun selamat tahun baru..

ida.. said...

selamat tahun baru leya & ina... semoga tahun ini memberi kita lebih kebahagiaan.....amin....

darlingirdina said...

bestnye jln2...kite kt sini mngabiskan masa ngn duduk2 aje di umah lps keje. xsabo nk tggu ari jumaat psl nk blk kpmg jmp anakanda....bosannye life cmni...

ida.. said...

Sian aja.. ada anak lg best.... layan anak tak jemu....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah