Monday, December 3, 2007

my 1st Annivesary....3 DIS.... My love forever n ever.....

mmmm diam tak diam dah genap setahun rupanya usia perkahwinan aku.. hehehehe.. byk suka dukanya... still berdua.. tp takpe janji kami bahagia... kehidupan harus diteruskan... smlm hubby bawak gi midvalley .. tetiba dia belikan bear pooh katanya present 4 annivasary... hahah mcm budak kecik ...tp dia mmg tau favorite aku... tq honeyyy... jalan2 lg sesaja pilih2 kasut.. dia kata amikla...hadiah lg... wahhh bestnya.... hahah tunggu aku nak pow handbag lak tp lum dpt yg berkenan...hehehhe... sementara mood dia tgh baik ni kan best kalo mcm ni selalu. i love u so much lerrrr.. hihihi... harini nak buat suprise celebrate.... tgh cari idea lg... huhuhu





pic masa kat midvalley.. decor pokok krismas yg cantik...
Jalan2 tgk movie...hehhe
tgk ni my bear.. pooh... present from my hubby... (rasa cam budak2 lak)
yang ni alang2 dah window shopping apalagi pow lg la poket hubby ku... hahhaha... anyway tq so much honeyyy...next time nak lagi..hahahha

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

Happy Anniv. ..syokle tu..dpt teddy bear hehe..

ida.. said...

tq leya....heheh mcm budak2 je....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah