Thursday, November 29, 2007

My Lucky Number...12.... (lucky Draw)

MY LUCKY NUMBER ..........:) KUMPULAn AKUSTIKA...........hahah best gak diorg ni nyanyi...

NI pasangan veteran yang paling IDEAL... berdiri sama tinggi duduk sama rendah... di gandingkan dan di paksa berduet malam tu... tapi best la kak farid pun sporting...
pasangan ni lain skit......... jauh2 je... ye lerr laki n bini org tp suara mmg mantap...ehheheh


Haaaaaaaaaaa... ni la saki baki tulang kambing... hehhehe

Malam ni tak disangka-sangka... nombor aku naik pulak nombor bertuah, number 12... kebetulan Kak Farid yang cabut number tu.. TQ kak farid,...muah....hehhe... jarang2 aku dapat. alhamdulillah rezeki.. walaupun hanya hamper pun jadilah... mmg kebanyakan hamper n hadiah2 kecil je mlm tu...sebenarnya malam tu malam tuk meraikan staff2 setelah penat lelah tuk majlis Konvo haritu... yerla masa ni lerr nak membalas penat lelah diorg kot.. bg happening2 sikit... western food mlm tu beberapa ekor kambing bakar.. hehe.. macam ada...mmm malam tu ramai la bakat2 terpendam ber karaoke... tp not bad semua sporting... yang syok sendiri pun ada... huhu... tp cayala... korang mmg best!!!



5 bebelan kawanku:

Aleeya said...

bestnye gi dinner mkn sure bestnyeeee

ida.. said...

makan mlm tu western food...syokk sampai tak tau nakmkn yg mana.. macaoni, spagetti..bbq lamb. seafood..mcm2 la...

Aleeya said...

mak aihh sedapnyeeee...sabo je la..dah la tengah pantang nih hehhe

lankapo said...

hehe org tuh ais tak leh minum hehehe geram jerk tuhhh pantang tgk oren hehe

wah lucky no 12

ida.. said...

heheheh sabo2... nanti dapt ais siang mlm telan ais....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah