Sunday, December 16, 2007

Ohhhh... My CAR????



Sukan extreme my hubby skit sebanyak telah melibatkan ketaku.. adoii.. jangan jahanam sudah.. aku mesti check jgn ada calar2.. hehehhe... gara2 keta dia masuk workshop lerrr ni... sempat tgk tempat extreme bike ni tah apa ke nama trek ni ( kat stadium mini shah alam tu)... hmmm bahaya gak. ada sorang mamat tu mmg handal la.. main jumping2 tak pakai baju lak tu.. bila jatuh badan diaa berdarah2 still relax je.. mcm tak de apa. aku yg tgk takut darah penuh dah belakang badan dia... my hubby apalagi konon nak try tak padan ngan kaki berbalut.. sempat la singgah cubitan kalo nak try... jalan pun still berdingkut2. ada hati nak try ada gak masuk wad kang...... ni alamat nya 1 hari nti sure dia mesti try punya.. hmm.. tak tau nak kata apala... dah hobi dia...

3 bebelan kawanku:

Aleeya said...

haii dah jadik kete serbaguna nampak hehehe

lankapo said...

haha ni kalau nampak pak polisi buleh kena saman ni hahah

ida.. said...

dak ehhh.. tak kena saman. dah merata dia bawak sampai ke perak.. ke kuantan... meratalah... hehehhehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah