Sunday, January 27, 2008

BBQ nite..!!


Last nite awalnya hubby ajak bos dia makan2 kat umah nak buat lamb steak.. sbb diorg kat sini brape hari je pastu nak balik Morocco smula.. so masa nak jumpa n sembang terhad tu yg ajak mkn kat umah. tapi tiba2 last minit kawan2 yg lain pun nak dtg.. nasib baik beli lebih lamb tu.. nak invite yg lain2 pun dah tak sempat.. .. my guest mlm tu kamil n family ( azila n ajib), yus & solehah, bob yg comey tu, wak, wan, din ( diorg ni xhousmate hubby). semua last minit ptg tu g giant maghrib tu baru marinate tp sempat la perap daging tu sampai lembut... steak hubby ni famous gak di kalangan kawan2 dia ni.. dia suka masak western2 ni.. seronok ramai kawan2 dtg adalak si cilik ahmad jibrel tu.. lg la sonok layan dia.. aku lak cam bibik dah bau lamb la mlm tu duk bakar sampai abis.. apapun puas hati sampai licin semuanya... sape nak rasa lamb steak ni mai la dtg umah.. hehheh

2 bebelan kawanku:

rizal said...

ohoooho...cam gitu yerr rupanyer post dia. aikkk kenapa pulak nampak dah ada buble2 perkataan kat blog tuu..hehe..siap cam kenal kenal ajerr style tuu..

aper pun semua nampak sodap.. bawak ofis kalo ada lebih boleh? hehe.

ida.. said...

hehheh buble2?? saje nak try style u... hehe.. mmg sodap meh la dtg umah bawak pi opis dah tak sodap dah sojuk... hehheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah