Sunday, January 27, 2008

it station... blogging area..


Tagged by abg rizal. This is view of my it section.. kdg2 aku guna mac kdg2 guna pc.. mostly aku guna mac la.. senang n simple je leh duk depan tv sambil wat keje ke, chat ke, ber blog ke, mcm2 la..yang wajib ada remote control n handfon. senang nak tukar2 channel n cuci2 mata if boring. fon pun kena ada senang takyah nak jalan jauh2 if ada call. Pc tu guna gak but kdg2 la sbb dlm bilik kan terperap skit cuma kalo ada benda2 yg takde dlm mac terpaksa gakla aku guna pc tu. selalunya kat situ aku download lagu n leh guna headfon takdela jiran 2 pintu leh dgr lagu skali. nak print apapun senang takyahla aku nak sambung2 wayar cam kalo guna mac.. hehhe..wifi tu selalu gak buat hal.. kdg2 suka offline...yerla bukan salah dia tp server la yg selalu kong.. tu la tempat selalu aku lepak layan blog ke apa.. hehhe.. so now i am tagging few of my fren to see how do their internet working / blogging area?

And the lucky blog are :


didi
leya
haja
kak mek
leo
lan

11 bebelan kawanku:

rizal said...

eeee haaa..akhirnyer sipa jugak assignemnt dia..wah tamak betui sampai dua komputer guna. hehe..lepas nii stah stah dah tau hantu maghi dari mana..heheheeh

ida.. said...

hehehhe.... kuasa teknologi... khekhekhe

Aleeya said...

aiseh kena tagged ke nih..hehe tungguuuu

ida.. said...
This comment has been removed by the author.
ida.. said...

heheee.. yup.. siapkan assigmant u tu tau leya.. hehe

Aleeya said...

tak siap lagi, sbb asignment ni susah sgt heheh, bukan ape..kamera digital hubby kan tehempas n rosak kiokkkk, so tak dapek le nak ngambek gambo lagi..tunggu ekk, tetap akan buat gak..tungguuuuuuuuu, tak siap assignment kang lecturer marah lak kang hehehe

ida.. said...

heheehh ok i will b waiting.. lawak la leya ni.. hehehhe

rizal said...

disebabkan ida telah sempurnakan homework.. so..nah amik satu award dari abang rizal..kekeke..check my site yaa..

didi said...

dah...aku dah siapkan tugasan tu. Sila laa menjengah

ida.. said...

heheh tq abg rizal...

didi aku mmg tunggu ko update page ko tuh.. hehhe

haja said...

alamak..nasib kak yaya bgtau.klau x sia2 je kena boooo...erm, dlm proses.tggu k.....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah