Friday, January 18, 2008

bz.. bz.. bz..

sorry lerr lama tak update.. lately bz sgt... awal thn byk aktiviti skit.. outstation lg.. buku penulisan nak submit.. family lg, yang sakit, yang kawin, yg masuk spital, macam2 la.. alhamdullillah tuhan bg kesihatan yang baik tuk aku... sampai kekadang duk kat umah tu kejap2 je... last week kena balik kg. this week pun.. huuhuu loteh la.. rasa nak bersepai tulang... yang pastinya dr minggu lepas muka aku asik lalu highway tu.. penat lerrr.. k la.. nanti sempat aku update.. ada dah info2 tu cuma tak terlayan nak update.... c u later...

8 bebelan kawanku:

rizal said...

hmmm..aper2pun..harap hari2 yang datang, ida makin ok dan banyak berehat. Tak per, sekali sekala boleh off dari dunia blogging. Rehat tu penting. All..rite..nanti bagitau apa cherita yaaa..

ida.. said...

hehehhe...tq bro.. tu la... rasanya takut bersawang blog ni.... heehhe

Aleeya said...

update jgn tak update hehhe

Aleeya said...

aik bz pun sempat reply hehe

wah sudah ada adverlets nampak, sudah mau bikin duit online hehe

Aleeya said...

alamak silap account lah sorry2. post kat atas is by lankapo
lankapo in da house

ida.. said...

hehehhe.. salah umah nak post ek.. heheheh

Aleeya said...

ish ape ni banggg ..masok id tanpa izin..mmg PATI le abg ni, lenkali klo tau masok id tanpa izinnnnnnn dushhhhh dushhhhhh dushhhhhhhhhhh!!!masok id sendiri punya tauuuu

ida.. said...

heheh dah begaduh la suami isteri ni.. damia jd referee duk kat tengah2 tiup wisel.. heheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah