Tuesday, January 22, 2008

My HERO with his BIKE.. downhill d kemensah

Actually tempat ni nampak extreme.. rupa-rupanya dekat je ngan umah ... leh nampak la dr tingkap kipas lipas tu (hahahha).. sbb selalu sgt g kiara la, ulu yam la, FRIM la.. semua jauh2. sure balik lambat... tu yg buat aku bising kot. :P .. tempat ni agak strategik gak la.. dekat. port dia nak downhill pun byk.. so takyah la aku risau seperti kebiasaannya..:)... tp walopun aku bising2 ke marah2 ke aku tetap support dia punya hobi walopun kosnya agak tinggi. . yang penting dia happy n enjoy with his hobbies. .

( disebalik kejayaan lelaki pasti ada wanita di sampingnya :)

6 bebelan kawanku:

rizal said...

huhu..syabas...

this is a post with one cool super picture. keep it up sis.

nanti pastikan semua post mcm ni..hehehe..sesama laa ngan hubby create cool pixs lagi yerrr..

ida.. said...

tq... takpe sifuu grafik ada.. sifuu blog pun ada.. all the best..

Aleeya said...

perghh cayala ajoy, mmg nampak pro dahhh..

Sarah Mohd Shukor said...

salam ida.

1stly, thanks ye for the bday wish. ni 1st time sy jenguk2 kat sini. salam kenal kembali. oh, awk minat ke dgn extreme sport ni? tak sangka ye :)

ida.. said...

tu la leya dia dan dunia hobinya....

thanx sarah...tu bukan hobi ida but my husband...:)

umie said...

Salam Ida,
Ida tak join sama ke dgn hobi abang tu..??

*umie setuju dgn ayat yg bawah sekali tu.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah