Sunday, February 24, 2008

weekend..


                                                       ikan couple dlm kuali.. hehehhe


Weekend tak dapat kemana-mana... adushhh boring bangat. hubby pakai keta. keta dia tak siap lg. Saturday dia ada training, Sunday dia ada race freeride malaysia. mmmm terpaksa la mengalah.. jd tugu kat umah.. terperapp........ huuuu bosan tahap gaban.

Sunday tu ingat nak follow dia g race tp tak dapatla my cousin lak nak dtg. Sian lak dia tak penah dtg kalau aku kuar sure dia tak jadi dtg. so duk umah tunggu family dia dtg. Nak masak apa ek.. emmm pepagi dah gi kedai tgk apa yg patut di masak.. dapat ikan ni mm buat sweet sour la. tp bila dah sampai umah nenas terlupa lak ingat kan ada stok.. tp takpela..buat je mana yg ada... sodap gak diorg makan sampai licin. kena lak ngan ayam masak merah ngan sayur campur goreng.. sampai licin diorg makan maknanya sedap la tu... hihihihiiii.. 

2 bebelan kawanku:

rizal said...

yuhuuu...besok bawak lebihan baki boleh...kikiki..leh rasa masa lunch nanti kot..sedop kerr tidak..hehehe

ida.. said...

alahai... telah laris di pasaran.. nanti i masak lg bawak gi opis ek.....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah