Saturday, March 1, 2008

:: MaSaK-maSak Day::

Dalam kuali lg...... skit lg masak lerrr..



Hari Jumaat adalah hari makan-makan day kat opis...ni idea kat ecah opismate lerrr.... .tp bukan kitorg masak kat opis... masing-masing bawak lauk g opis n kaum2 hawa ni makan ler beramai-ramai time lunch 12.30 tu sbb jumaat kan time rest tu panjang.. (opis gomen) hehe.... dah 2-3 minggu gak program ni.. last week buat agar-agar buah n asam pedas ikan... so minggu ni tak tau nak masak apa so dapat lak idea buat lak ayam masak merah... hmmm.. kalo nak masak ni kena bangun awal skit lerr dr biasa... huhu korban tido gak tu... apapun semua tu dah prepare dr malam la...so pepagi senang terus tumis je... best gak mcm2 menu opismate yg lain.. yg pasti setiap minggu semua sedap2 belaka la. ada sambal tempoyak(kak ecah) .. masak lemak cili api (kak ecah anid) .. ikan sweet sour (nor)... jelly strawberry ( kak diana) n ramai lg la ... tak dapat den nak sebut semuanya ... hihii... semua sedap2.... nyum..nyum...

3 bebelan kawanku:

rizal said...

wah la wei..masak masak..sedap tuuu..

anyway mekasih yerr sebab kasi ayam masak merah..

delicioussss gheetuu rasanyer..

wah wah main badminton nampak..ni pun tgh senam-senam tapi senam jari taip kat keyboard..hahahahaha

ida.. said...

oo ye kerrr tq..tq.. sedap ek...

hehehee.. kena la senam nanti tak balance i asik masak2.. hihi.. camno nak diet nih.. nanti i masak daging masak hitam n u jd tester i bawak g opis... ehhehehe

haja said...

sgt bselera den tgk lauk pauk nye...bile nk banjer mkn2 lak nie??

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah