Saturday, March 1, 2008

;; Sport;;


N3 makanan, masak2 n travel je kuar kan.. ok kita bersukan skit bg balance... baru la sihat.. last nite follow my hubby g court. selalunya mmg ada ikut tp tak join.. ataupun stay duk umah je. tp mlm td nak join gak la sebab geng dia pun sorg je selalunya kalau ramai geng2 dia tu yg malas. so smlm dia just janji ngan azhar (our fren) je kot bila sampai tengok2 dia je yg ada.. separuh masa hubby dah stop coz kaki dia injured ride aritu tak baik lg.. so aku pun continue la dia punya game.. fuhh berpeluh habis... lama tak main badminton ni syok gak.. patutla hubbyku gian kalo tak dapat ke court tarik muka muncung.. hehehhe so next time leh la aku follow lg.. but now tangan tgh sakit. maybe tarik otot2 yg dah tegang tak lama tak bersukan.. hihi.. majulah sukan tuk diri sendiri dulu la yerrr... :)

8 bebelan kawanku:

ida.. said...

adoii sape ni? penyebar virus ke???? don't disturb me k...

mama ranggie said...

ida,
salam singgah...banyak blog ek..
nice to know u...mama add link awak ye!

Aleeya said...

hehehe hapuskan penyebar virus ittewwww hehehe

syok kan besukan
bila kuar peluh tu rasa ringan je kan..best best best

Ummi Yang Tomey said...

ida..
rajin sungguh bersukan..
ummi ntah tahun biler la pulak...

ni return visit ida kt blog ummi..
ummi add link yerr...

ida.. said...

hi mama... tq add link blog ida..

leya.. bengang je bila klik dia kata virus nak attack kat laptop ni kalo dapat org tu nak sekeh2 je dia.... jarang2 bersukan bila dapt bersukan aduhai nikmat rupanya bila kuar peluh...

ida.. said...

Thanx ummi add link blog ida.. senang2 datang la lg yerr.. ala sukan sekali skala tak de masa... hihi

umie@kakyong said...

salam Ida,
Best juga sekali2 main badminton...
Umie sekarang ni dah tak ada game apa2 pun... takut jatuh maklumlah dah berusia emas ni... tulang pun makin reput.. keh keh keh...
apapun teruskan sukan utk diri sendiri... hihihi

ida.. said...

hehehe tq umie.. ala usia emas pun leh brsukan.. umie leh buat yoga tak pun poco-poco.. seronok tau tu.. tak pun jogging lari anak dah lerr.. hehhee..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah